Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Florin Roman (Grup PNL)
PSD instaurează în județul Alba politica de cumetrie

Venirea PSD la guvernare a adus și obiceiurile fanariote practicate de acest partid. Numirea în funcții importante nu se mai face pe criterii de competență și profesionalism, ci în baza relațiilor de rudenie cu liderii PSD. Nu se mai organizează concursuri, nu se mai cere experiență, e suficientă doar relația de prietenie sau de rudenie cu mai marii partidului.

În județul Alba, noul director al Direcției Sanitar Veterinare, Ioan Martin, este fiul nașului șefului PSD Alba, Ioan Dîrzu. Acesta din urmă a declarat că ,,bănuiește,, că noul șef al DSV este medic, afirmând că a aflat din presă de aceste schimbări.
Președintele PSD Alba s-a dat însă singur de gol, deoarece a anunțat că își dorește schimbări și la nivelul conducerii altor instituții publice din județ. O pesedizare cu acte în regulă, petrecută peste noapte, cum le place lor, fără concursuri transparente, la care să aibă acces profesioniștii. Doar oamenii de partid și rudele lor.
Situația de la Alba se repetă în multe județe din țară, unde baronii PSD consideră că a venit vremea să își ia partea leului, după preluarea puterii.
PNL nu poate asista la această politică de restaurație dusă de PSD și de aceea solicit public liderilor PSD să înceteze să mai facă schimbări în instituțiile publice pe criterii politice, să pună capăt politicii de cumetrie și să lase administrația locală și centrală în mâinile profesioniștilor, care au câștigat legal, pe bază de competențe, funcțiile pe care le ocupă.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 26 februarie 2021, 18:05
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro