Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Florin Claudiu Roman (Grupul parlamentar al PNL)
Dragnea este pentru noi un Ceaușescu doi

Decizia politică a CCR întoarce România în epoca Ceaușescu, care dicta cu mână forte tot ce se întâmpla în așa-zisele instituții ale statului. Ceaușescu conducea România, ținând-o în teroare și folosind brațul armat al Securității.

Decizia politrucilor din CCR întoarce România și în vremurile odioase ale regimului Adrian Năstase-Rodica Stănoiu, când se stabilea în ședințele de partid cine trebuia arestat sau nu.
Practic, decizia politică a CCR scoate România din Uniunea Europeană. E împotriva oricărei logici sa subordoneze președintele României, votat de 6,3 milioane de români, unui ministru al justiției, numit politic de o majoritate toxică PSD-ALDE-UDMR, care adună jumătate din aceste voturi.
Modul în care acționează această guvernare antieuropeană ne duce clar la încălcarea Constituției și transformarea României într-o dictatură așa-zis parlamentară. Și, evident, Dragnea devine pentru noi un Ceaușescu doi!
Frica de pușcărie îi transformă pe liderii PSD în politruci iresponsabili. ”Dar de ce le este frică, nu scapă!” spune o vorbă românească.
PSD devine un Soviet Suprem, iar CCR noua armă politică a unui regim odios. Este de datoria noastră, a fiecărui român de bună credință, să ne opunem prin orice mijloace democratice unui regim totalitar care nu mai are de-a face cu democrația!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 27 februarie 2021, 17:49
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro