Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Florin Claudiu Roman (Grupul parlamentar al PNL)
Primarul General Gabriela Firea trebuie să demisioneze!

În lipsa unor rezultate concrete bazate pe viziune și profesionalism, Primarul General al Capitalei a ales să manipuleze opinia publică prin aruncarea în spațiul public a unei minciuni, menită să dea legitimitate acțiunilor și deciziilor păguboase pentru bucureșteni. În realitate, Firea compromite pe termen lung furnizarea de apa caldă și caldură!

Afirmația Primarului General că fuziunea ELCEN-RADET s-ar afla în programul electoral, angajat în fața bucureștenilor la alegerile din 2016, este o minciună. Este suficient să ai răbdare să citești “Programul de guvernare locală pentru București 2016-2020”, programul politic asumat de Gabriela Firea, cu care a candidat la Primăria Capitalei, ca să constați că nu se suflă o vorbuliță, nici măcar o aluzie, despre fuziunea Elcen-RADET. (Vezi pag. 17-19, cap. Rețeaua de încălzire a orașului).
Folosirea intereselor și așteptărilor bucureștenilor în răfuielile dintre clanurile PSD și politizarea de către Gabriela Firea a deciziilor privind viitorul termoficării Bucureștiului nu va ține de cald în iernile viitoare celor 1,3 milioane de bucureșteni care se încălzesc în sistem centralizat.
Ieșirile publice din ultimile zile au doar rolul de a acoperi incompetența și neputința de a genera soluții practice și eficiente economic pentru bucureșteni și au menirea să prelungească iluzia că Firea lucrează pentru binele bucureștenilor.
Îi cer primarului Gabriela Firea, în numele cetățenilor onești, să iasă public și să retragă afirmațiile mincinoase și să-și ceară scuze pentru încercarea de manipulare, ca gest de minim respect față de români!
Anexa
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 27 februarie 2021, 17:44
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro