Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Florin Claudiu Roman (Grupul parlamentar al PNL)
PSDragnea fură banii din pensiile românilor

PSDragnea, în complicitate cu ALDE, nu fură doar de la copii, așa cum a făcut Dragnea în Teleorman, ci și de la românii activi, care contribuie la Pilonul II de pensii.

PNL a atras atenția de mai multe ori că PSDragnea intenționează să naționalizeze banii românilor din Pilonul II, iar socialiștii, transformați în comuniști, au negat aceste informații cu vehemență.
Practic, în luna iulie, nici un leu din contribuția de 3,75% din veniturile brute ale salariaților care au optat pentru Pilonul II nu a fost virat pentru contribuții. Nu mai puțin de 645 de milioane de lei au fost furate din banii românilor și naționalizate, banii fiind transferați la bugetul de stat.
La întrebarea legitimă a salariaților vizavi de această anomalie, cei de la finanțe au replicat implacabil: ”s-a luat decizia suspendării contribuțiilor la Pilonul II, până la 1 ianuarie 2019”.
Așadar, PSDragnea confirmă că cel mai bun lucru pe care îl știe este să fure nu doar de la copii, dar și de la românii care muncesc cinstit. Mai întâi au redus contribuția de la 5,3% la 3,7%, pentru ca în pasul doi să fure acești bani care reprezintă un drept patrimonial. Este ca și cum punem bani la bancă în cont personal, iar PSDragnea ne ia banii din cont fără să întrebe.
Rușine să vă fie!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 26 februarie 2021, 19:11
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro