Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Florin Claudiu Roman (Grupul parlamentar al PNL)
Carmen Dan se leapădă de Dragnea

“Nu am folosit niciodată sintagma de lovitură de stat sau de tentativă de lovitură de stat” este răspunsul scris pe care l-am primit de la ministrul de Interne, Carmen Dan, la o interpelare pe care i-am adresat-o zilele trecute. Ministrul de Interne mai susține că nu are altceva de adăugat în legătură cu acest subiect și că toate precizările sunt cuprinse în declarații publice.

În interpelarea adresată ministrului de Interne solicitam probe în susținerea sintagmei folosită de Carmen Dan și liderii PSD, inclusiv de către Liviu Dragnea, referitoare la “lovitura de stat” din punctajele PSD, dar întrebam și dacă aceste “probe” au fost depuse la Parchet.
Răspunsul ministrului Carmen Dan este dovada oficială a minciunii și manipulării PSD, legate de “lovitura de stat” de la mitingul din 10 august.
O altă explicație a pasului înapoi făcut de Carmen Dan este delimitarea față de declarațiile iresponsabile ale liderului PSD, Liviu Dragnea, care a văzut în mitingul pașnic al Diasporei, o lovitură de stat. Ca un “veritabil” ministru al unui minister militarizat, conducătorul MAI aruncă în derizoriu și plângerea penală a Jandarmeriei, la Parchetul General, pentru “lovitura de stat” din 10 august.
Recunoașterea oficială a manipulării, care a adus grave prejudicii de imagine României, nu poate avea decât un final: demisia lui Carmen Dan din fruntea Ministerului de Interne și a lui Liviu Nicolae Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 26 februarie 2021, 18:39
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro