Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Florin Roman (Grupul parlamentar al PNL)
„Corupția ucide la Fabrica de Arme Cugir”

Am solicitat Corpului de Control al ministrului Economiei, analfabetul funcțional Dănuț Andrușcă, încă de acum două luni, un control amănunțit la Fabrica de Arme Cugir, unde directorii pesediști și liderul sindical și-au dat mâna pentru a căpușa fabrica. Am atras, de asemenea, atenția că muncitorii sunt tratați la fel ca sclavii și că muncesc în condiții inumane.

Cu toate acestea, nu am primit niciun răspuns, ministrul Andrușcă încercând să mușamalizeze hoția. În loc să ia măsuri, Corpul de control a chefuit cu cei pe care i-a acoperit, iar, azi, scandalul nu a mai putut fi ascuns sub preș!
În interpelarea adresată ministrului Andrușcă am atras foarte serios atenția că numirea politică a directorilor Fabricii de Arme este o mare greșeală. Aceștia sunt cei care din postura “privatului” au căpușat firma, au introdus un regim dictatorial și de amenințare la adresa tuturor celor care au avut curajul să vorbească despre corupția de la Fabrica de Arme. Frauda financiară a fost dovedită de organele de control, dar în loc să fie trimiși în fața instanței, directorii și liderul sindical au fost protejați politic de PSD pentru a șterge orice urmă compromițătoare, inclusiv prin distrugere și stornarea de facturi.
Tragedia de astăzi, încheiată cu decesul tragic al unei femei, carbonizată, ar trebui să se încheie măcar formal cu demisia directorilor, a liderului sindical și a ministrului!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 27 februarie 2021, 18:43
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro