Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Florin Roman (Grupul parlamentar al PNL)
SOS! Dați-i un GPS lui Dăncilă să nu încurce Câmpia Libertății cu Alba Iulia

Înțeleg că doamna Dăncilă vine la Alba Iulia cu membrii Guvernului. Oare vine la Blaj sau pe Câmpia Libertății de la... Alba Iulia, cum a spus acum câteva luni, pentru că Viorica nu stă bine la capitolul cunoștințe generale, nici la nivelul mediu al unui copil de grădiniță?!

Ceea ce știu toți românii, două locuri sfinte ale neamului, Alba Iulia și Câmpia Libertății, îi joacă feste premierului. Ca să fiu sigur că nu se pierde, că e oricum confuză, propun PSDragnea să o doteze pe Viorica cu un GPS!
În altă ordine de idei, prezența Vioricăi Dăncilă și a politicienilor PSD, urmașii celor care i-au omorât și asuprit în temnițe pe Maniu, Brătianu și pe alți fruntași care au înfăptuit Unirea, în Sala Unirii mi se pare o profanare a acestui loc sfânt pentru români. Înțeleg protocolul, dar nu și lipsa de bun simț de care Dăncilă, Dragnea și PSD dau dovadă când e vorba de a respecta Alba Iulia.
Vin în orașul de care aud doar de 1 decembrie și căruia tocmai i-au furat prin “revoluția fiscală” 10 milioane de euro. Dacă nu returnează albaiulienilor ce le-a furat, din punctul meu de vedere, ca cetățean, dar și deputat, guvernul PSD mai bine petrece la Alexandria sau în insula Belina. Sunt aceiași oameni care au respins propunerea mea ca Alba Iulia să fie declarată “Capitală a Marii Uniri”!
PSDragnea urăște Alba Iulia! Noi nu ne dorim aici oameni care rescriu istoria pentru a șterge Alba Iulia din istoria României!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 4 martie 2021, 21:35
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro