Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Florin Claudiu Roman (Grupul parlamentar al PNL)
PSDragnea a ajuns un partid de lași!

PNL a solicitat revocarea din funcțiile de președinte și vicepreședinte ai Camerei Deputatilor a domnilor Liviu Dragnea, respectiv Florin Iordache, pentru încălcări repetate ale Constituției, ale Regulamentului Camerei Deputaților și a legilor țării.

Procedura de revocare este una similară revocării fostului președinte al Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, susținută la acea vreme de Iordache și PSD.
Refuzând dreptul suveran al plenului de a decide, în templul sfânt al democrației, PSDragnea încearcă “teleormanizarea” Camerei Deputaților. Prin refuzul de a accepta votul democratic, PSDragnea, dar și Iordache, recunosc că sunt lași și fricoși. Recunosc că nu mai au majoritate și încalcă toate legile țării doar pentru a-l salva pe Dragnea de pușcărie!
Dincolo de orice problemă constituțională, Dragnea nu are ce cauta în fruntea Camerei Deputaților atât timp cât are o condamnare definitivă și o altă condamnare în primă instanță, pentru că a furat de la copii!
Demisia, Liviu Dragnea! Ați pierdut majoritatea!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 1 martie 2021, 11:44
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro