Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Florin Claudiu Roman (Grupul parlamentar al PNL)
PSDragnea nu fură doar de la copii, ci și de la primării

Prin așa-zisa “revoluție fiscală” PSDragnea a furat 10 miliarde de euro de la primăriile și consiliile județene din România, inclusiv de la administrațiile publice ale PSD.

Liviu Dragnea a promis la întâlnirile cu primarii de comune, orașe și municipii că nici o unitate administrativă nu va avea un buget mai mic decât anul trecut și a mințit! Practic, Liviu Dragnea a blocat tot ceea ce înseamnă investiții majore în localitățile României.
Majoritatea primăriilor mici sunt în colaps și nu au bani de salarii. Mai mult decât atât, mult lăudatul Program Național de Dezvoltare Locală este blocat pe sfârșitul anului, pentru că nu mai sunt banii necesari pentru plata tuturor facturilor.
Ca fost președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene, Liviu Dragnea și-a trădat colegii, dar știe că primarii sunt importanți în ecuația jocului politic, inclusiv prin influența pe care primarii și președinții de CJ-uri o au asupra parlamentarilor. Conștient de acest lucru, Liviu Dragnea aruncă o nouă petardă politică, un Fond de investiții locale cu un buget de 10 miliarde de euro, adică tot atât cât a furat PSDragnea prin “revoluția fiscală”. Întrebat de unde vin banii, Dragnea a dat-o ca la... Teleorman, că banii vin din România.
A furat de la copii, iar acum fură de la primării! Regretabil pentru un fost președinte de CJ să-și trădeze colegii! Miza este să-și țină aproape primarii pe care i-a mințit de mai multe ori!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 27 februarie 2021, 17:05
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro