Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Florin Claudiu Roman (Grupul parlamentar al PNL)
PSDragnea a suspendat plățile pe Programul Național de Dezvoltare Locală

PSDragnea a suspendat plata facturilor depuse după data de 23 noiembrie 2018 prin Programul Național de Dezvoltare Locală, deși prin adresa scrisă trimisă primăriilor și consiliilor județene se solicită ca facturile să fie depuse până în 29 noiembrie 2018.

Ca urmare a acestei decizii, lucrări în valoare de circa 500 de milioane de lei nu pot fi decontate către constructori. Asta înseamnă că lucrările de alimentare cu apă, de dezvoltare a rețelei de canalizare sau de reabilitare a drumurilor județene se suspendă la nivel național! De asemenea, multe firme de construcții vor intra în incapacitate de plată a salariilor din cauza nedecontării facturilor și a creșterii costului cu forța de muncă și materia primă.
Este o nouă minciună a PSDragnea, care dădea asigurări că vor fi plătite toate facturile până la sfârșitul anului. Deși nu este în stare sa închidă toate facturile, PSDragnea anunță triumfalist un nou Fond de investiții locale, în valoare de 10 miliarde de euro, încercând din nou să amăgească primarii și președinții de CJ.
Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 27 februarie 2021, 17:50
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro