Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la președintele Comisiei pentru adminitrație publică și amenajarea teritoriului, domnul deputat Florin Claudiu Roman (Grupul parlamentar al PNL)
Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului și-a desfășurat lucrările în ziua de 11 februarie 2019.

La ședința comisiei din ziua de 11 februarie a.c., din numărul de 23 membri ai Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului și-au înregistrat prezența 21 deputați.
Ședința din data 11 februarie a.c. a Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului s-au desfășurat în ședință comună cu Comisia pentru administrație publică de la Senat, și a fost condusă alternativ de domnul deputat Florin-Claudiu Roman, președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului și de domnul senator Florin Cârciumaru, președinte al Comisiei pentru administrație publică de la Senat.
Pe ordinea de zi a ședinței comune a figurat PLx. 26/2019 - Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2019
La punctul de pe ordinea a ședinței comune a fost prezentat Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2019 având ca obiect de reglementare stabilirea bugetului de stat pe anul 2019, cuprinzând veniturile pe capitole și subcapitole, și cheltuielile pe destinații și pe ordonantorii principali de credite, detalitate pe părți, capitole, subcapitole, paragrafe, respectiv titluri, articole și alineate, bugetele Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate, creditelor externe, fondurilor externe nerambursabile și activităților finanțate integral din venituri proprii. - Bugetul de stat se stabilește la venituri în sumă de 164.543,4 milioane lei, iar la cheltuieli în sumă de 258.735.1 milioane lei credite de angajament în suma de 200.700,2 milioane lei credite bugetare, cu un deficit de 36.156,8 milioane lei.
S-a arătat că proiectul de Lege se încadrează în categoria legilor ordinare, Camera Deputaților și Senatul României sunt Camere Decizionale, Consiliul Legislativ a avizat favorabil proiectul de Lege, Consiliul Economic și Social a avizat favorabil proiectul de Lege.
In cadrul dezbaterilor au fost analizate proiectele de buget ale Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (Anexa 3/15), Secretariatului General al Guvernului (Anexa 3/13) și Autorității Electorale Permanente (Anexa 3/48), precum și amendamentele depuse de deputați și senatori.
In urma finalizarii dezbaterii, membrii comisiilor au hotarât, cu majoritate de voturi, avizarea favorabilă a proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2019, cu amendamente respinse.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 27 februarie 2021, 18:26
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro