Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Ioan Sorin Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Florin Roman (Grupul parlamentar al PNL)
Tânără agresată și tâlhărită la Alba Iulia pentru ca Dragnea să facă mai puțină pușcărie!
Corupția ucide! Și când nu ucide, produce drame în guvernarea PSDragnea!

Imaginile în care o tânără este brutalizată și tâlhărită în scara unui bloc din Alba Iulia au făcut ocolul întregii țări. A șocat atât gestul, cât și faptul că autorul agresiunii este un recidivist, recent eliberat din pușcărie, unde executa o pedeapsă pentru tentativă de viol și tâlhărie. Deși din dosarul de penitenciar al acestui psihopat rezultă caracterul său agresiv, inclusiv în pușcărie, în baza legii promovată de PSD, doar pentru ca să își scape din pușcării corupții, au ajuns în libertate infractori deosebit de periculoși.
În baza legii regimului compensatoriu, votată și de cei doi parlamentari de Alba, 9000 de deținuți, printre care criminali, violatori sau tâlhari au fost eliberați de la începutul anului și acum zburdă liber pe străzi.
Îmi este teamă că vorbim doar de început. Asta pentru că, în paralel cu eliberarea celor 9000 de deținuți, în urma pensionărilor din MAI numărul patrulelor mixte polițist-jandarm a scăzut dramatic. La Alba Iulia patrulau în urmă cu câțiva ani peste 20 de patrule. Acum, din lipsă de personal, patrulele monitorizează, cu precădere, doar zonele fierbinți.
PSDragnea pune în pericol viața cetățenilor români pentru ca, la pachet cu infractori periculoși, criminali, violatori sau tâlhari, să-și scape proprii corupți de după gratii.
Nesiguranța stradală a devenit cronică! Am atras atenția de la tribuna Parlamentului de mai multe ori că aceste măsuri luate de PSDragnea vor genera drame, dar pentru ei, din păcate, contează un singur lucru: ca Dragnea să scape de pușcărie. Iar Carmen Dan, ministrul de Interne, mi-a spus că exagerez. Acum ce mai spuneți doamnă ministru? Vă mai lasă conștiința să dormiți?
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 14 aprilie 2021, 8:32
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro