Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Ionel Palăr > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

În fața acuzațiilor de corupție, atitudinea PSD este de-a dreptul halucinantă. Același grup de politicieni care mereu au dat dovadă de lipsă de respect față de litera legii și a Constituției, își vor mobiliza forțele, încă o dată, pentru a distrage atenția opiniei publice de la lucrurile cu adevărat importante pentru țară, în scopul protejării și mușamalizării unor fapte extrem de grave.
Sunt convins că în următoarea perioadă vom asista la un val de diversiuni marca PSD, partid ai cărui baroni vor întreprinde tot ce le stă în putere pentru a construi un zid mediatic în jurul liderilor „roșii” acuzați de corupție.
Stimați colegi social-democrați, vă anunțăm public că refuzăm să cădem în capcana jocului vostru murdar în care ați târât cele mai importante instituții ale statului, ajungându-se până la blocarea activității în Senatul României. Un astfel de atac la valorile democratice ne trimite cu cel puțin 25 de ani în urmă, iar astfel de fapte nu vor fi tolerate nici de noi, reprezentanții Opoziției, dar nici de către românii pe care i-ați furat atâția ani la rând!
România are mare nevoie de o schimbare profundă în societate, care nu poate începe decât de la vârf, de la președinte, persoana învestită cu cea mai mare încredere și legitimitate democratică.
Un astfel de președinte, cu altă conduită și expresie publică, este Klaus Iohannis, un exemplu de seriozitate, respect și competență. În timp ce Victor Ponta nu știe ce să mai facă astfel încât să își acopere corupții, Klaus Iohannis se preocupă de problemele reale ale societății.
Programul de prezidențiabil al lui Klaus Iohannis vorbește despre asigurarea unei creșteri economice sustenabile, bazate pe competitivitate, despre o agricultură care să genereze locuri de muncă și bunăstare, despre consolidarea și extinderea clasei de mijloc, dar și despre o infrastructură funcțională.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 28 noiembrie 2021, 2:33
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro