Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Gigel-Sorinel Știrbu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Gigel Știrbu (Grup PNL)
Demisia, doamnă Ministru Dan!
Vă cer demisia, doamnă ministru al Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, pentru că mințiți! Pentru că dezinformați opinia publică că nu ați fost înștiințată de către Serviciul Român de Informații de intențiile de deturnare a mitingurilor de protest care au avut loc în aceste zile!

Astfel, declarațiile dvs la posturile de televiziune preferate că nu ați primit informări că la miting urmau să fie provocări și eventuale violențe, sunt mincinoase. Vă pun întrebarea de ce Ministerul de Interne pe care-l conduceți nu a luat măsuri pentru a-i opri pe ultrași inainte ca aceștia să înceapă atacurile asupra jandarmilor si protestatarilor pașnici.

Perpetuați comportamentul duplicitar, doar la câteva ore după ce PSD a negat intenția de a da ordonanțele. Mințiți în permanență și este evident că actul guvernamental al PSD din aceste zile nu a fost pentru români, ci doar pentru protejații politici, sfidându-i pe cei mulți. Dar să lăsați oamenii nevinovați să fie bătuți în stradă pentru că-și exprimă opinia în mod pașnic este deja prea mult! Demisia, doamnă ministru Dan!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 4 octombrie 2022, 3:43
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro