Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Gigel-Sorinel Știrbu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Gigel Știrbu (Grup PNL)
Premierul de facto s-a dat în fapt!

Asistăm siderați cum, mai nou, domnul Dragnea dă indicații prețioase guvernului său din studiourile de televiziune. Ultima faptă abuzivă este modalitatea prin care Guvernul PSDezastru a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim, pentru că “din punctul de vedere” a lui Liviu Dragnea este o decizie bună.

Când acum câteva zile, purtătorul de cuvânt al Guvernului a fost întrebat despre existența pe ordinea de zi a ședinței executivului a memorandumului privind procesul de relocare a Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, declara că nu știe. Președintele Klaus Iohannis nu a fost informat de această intenție a guvernanților, deși decizia finală aparține, din punct de vedere constituțional, Președintelui României. Este evident că guvernul este condus de Liviu Dragnea pe persoană fizică, dar astfel de hotărâri luate pe genunchi, fără consultarea cu parteneri si factori abilitați sau specializați pe politică externă și securitate, pot arunca România în derizoriu.
Mai mult, declarația lui Dragnea că relocarea ambasadei din Israel “poate părea un lucru puțin important”, arată românilor lipsa de discernământ și iresponsabilitatea în ceea ce privește modul în care se iau deciziile. Practic, Dragnea comandă, iar Vasilica Dăncilă înghite pe nemestecate ordinul și dă legi care afectează România pe plan extern și pun în pericol siguranța națională și pe cetățenii români.
PSDragnea conduce România după ureche și o astfel de guvernare de tip lăutărie, ne va face rău!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 4 octombrie 2022, 3:06
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro