Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Alina-Elena Tănăsescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la doamna deputat Alina-Elena Tănăsescu (Grupul parlamentar al PSD)

Deputatul PSD Alina-Elena Tănăsescu, secretar al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Polonă, a condus marți, 18 decembrie, întâlnirea cu delegația Comisiei pentru autoguvernare locală și politică regională din Seimul polon. Întâlnirea a avut loc în sala mică a Grupului parlamentar al PSD.

Din partea delegației polone au participat Andrzej Maciekewski, Grzegorz Adam Wozniak, Anna Kwiecien și Marek Sowa. La discuții au fost prezenți, din partea Parlamentului României, deputații Gabriel Petrea și Vasile Gudu, precum și senatorul Lucian Trufin.
“În cadrul întâlnirii s-a discutat despre extinderea și aprofundarea relațiilor dintre România și Polonia, reprezentanții ambelor state exprimându-și dorința de continuare a cooperării dintre cele două foruri legislative pentru a susține, prin diplomația parlamentară, relațiile româno-polone în domeniile de interes comun”, a declarat deputatul PSD Alina-Elena Tănăsescu.
Preluarea Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene a reprezentat, de asemenea, o temă de discuție în cadrul acestui eveniment.
“Am discutat despre faptul că România este pregătită să preia pentru prima dată Președinția Consiliului UE, iar asumarea acestei responsabilități reprezintă pentru țara noastră ocazia de a-și dovedi vocația pro - europeană și de a continua să acționeze ca un partener credibil și solidar”, a arătat deputatul social-democrat Alina Tănăsescu.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 20 octombrie 2021, 19:46
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro