Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Eugen Tomac > Discursuri, declaratii si mesaje Versiunea pentru printare


primită de la liderul Grupului parlamentar al PMP, domnul deputat Eugen Tomac

Președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a transmis, vineri, o scrisoare de felicitare Excelenței Sale, Isabel Rauscher, Ambasadorul Republicii Austria în România, cu ocazia aniversării Zilei Naționale.

„Aniversarea Zilei Naționale este un prilej deosebit pentru a vă adresa cele mai sincere felicitări, împreună cu urări de sănătate, prosperitate și împliniri. Împărtășind, alături de Excelența Voastră și de cetățenii Austriei bucuria acestei aniversări, vă rog să acceptați expresia considerației mele deosebite”, se arată în scrisoarea de felicitare a deputatului PMP, Eugen Tomac.
Ziua de 26 octombrie 1955 marchează adoptarea "Declarației de Neutralitate" a Austriei, în urma căreia țara și-a câștigat independența deplină. Identitatea Republicii este conturată în jurul "neutralității permanente", Parlamentul austriac adoptând, deopotrivă la data de 26 octombrie 1955, legea privind acest aspect. Obiectivul este referitor la menținerea independenței teritoriului, cât și la inviolabilitatea și unitatea lui.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 29 iunie 2022, 0:32
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro