Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Constantin-Cătălin Zamfira > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și Uniunea Europeană
privind participarea la Reuniunea online a Comisiei pentru probleme economice, comerciale, tehnologice și de mediu a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN) 7 iulie 2020

Domnul deputat Constantin-Cătălin Zamfira, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), a fost ales Președinte al Comisiei pentru probleme economice, comerciale, tehnologice și de mediu a APCEMN, în cadrul reuniunii Comisiei desfășurate în sistem videoconferință în ziua de 7 iulie 2020.

Pe lângă alegerea structurii de conducere a Comisiei, ordinea de zi a reuniunii a mai cuprins: votul privind proiectele de raport și de recomandare pe tema ”Dezvoltarea tehnologiilor financiare în statele membre ale Organizației Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN)”; adoptarea minutei celei de-a 53-a reuniuni a Comisiei care s-a desfășurat în Giresun, Turcia, în septembrie 2019; precum și discuții cu privire la stabilirea următoarei reuniuni a Comisiei și a agendei de lucru.
La preluarea mandatului de Președinte al acestei Comisii, domnul deputat Cătălin Zamfira a avut o intervenție în care a mulțumit parlamentarilor prezenți și Secretariatului internațional al APCEMN pentru încrederea acordată.
Domnul deputat Zamfira a evidențiat perioada încărcată de provocări pe care o traversează comunitatea internațională, apreciind că actuala criză generată de pandemia Covid-19 a afectat toate statele, punând la mare încercare capacitatea sistemelor de sănătate și rezistența economiilor.
În acest context dificil, parlamentarul român și-a exprimat angajamentul de a contribui la consolidarea și dezvoltarea activității Comisiei, în spiritul prieteniei și bunei vecinătăți. cu respectarea valorilor organizației.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 25 mai 2022, 17:09
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro