Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
anisoara.radu@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Anișoara Radu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Anișoara Radu (Grupul parlamentar al PSD)
Orban se laudă cu proiectele PSD

Vizita la Tulcea a premierului Ludovic Orban o cataloghez „logică” din punct de vedere electoral.

La Guvern, premierul Orban nu se putea lăuda cu mare lucru, poate doar cu pozele de la petreceri. Singurele proiecte vizibile sunt cele implementate de Guvernul PSD, așa că e logic că a venit să se pozeze cu ele, cu ceva palpabil.
Podul peste Dunăre Tulcea-Brăila, trecerea punctului de frontieră România-Ucraina de la Isaccea, proiectul drumului expres Tulcea- Constanța, toate sunt proiecte inițiate și susținute de președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, cu sprijinul tuturor miniștrilor social democrați.
Mă bucur că președintele PNL, prim-ministrul Ludovic Orban, a renunțat la clasicele poze cu maimuța, cu chitara sau cele de petrecere și a venit la Tulcea să se pozeze cu proiecte serioase inițiate de PSD. E un semn că apreciază activitatea și realizările noastre pentru județul Tulcea și munca pe care a depus-o președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu pentru demararea acestor proiecte. Sincer, ne-am fi dorit ca Orban să vină să se laude cu proiectele inițiate de liberali pentru susținerea mediului de afaceri, a turismului deltaic, grav afectat de pandemie, dar din păcate nu există vești bune în aceste domenii, la fel ca în celelalte domenii de activitate.
Premierul Orban se preocupă, însă, doar de distrugerea mediul de afaceri autohton și a micilor întreprinzători care mai au o gura de oxigen și se sufocă. Era bine, dacă o aducea cu el pe #ministra muncii să ne spună câte convenții a semnat de la începutul anului și până acum din bugetul propriu. Am observat că doamna ministru se preocupă să ofere tichete de masă electronice. Unde vor merge pensionarii cu tichetele electronice, la spital??????? #Ii propun premierului să se intereseze câte zile pe săptămână sau câte ore pe zi primesc apă locuitorii orașului Măcin sau cei din comuna Niculițel??????
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 25 septembrie 2020, 10:25
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro