Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
Legături:
mihai.botez@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Mihai-Cătălin Botez > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Mihai Botez (Grupul parlamentar al USR)
Ziua Donatorului de Sânge – 14 iunie. Ziua în care să ne amintim de semenii noștri

În fiecare an, pe 14 iunie, este marcată Ziua Donatorului de Sânge. Pentru a marca această zi, deputatul USR PLUS de Vaslui, Mihai Botez, a mers la Centrul de Transfuzii din Bârlad pentru a dona.

“Am donat astăzi (vineri, 12.06.2021) sânge așa cum o fac de mai bine de 5 ani de 2-3 ori pe an. N-am donat pentru o persoană anume ci am donat pentru a asigura necesarul de sânge din sistemul sanitar. Este mult mai eficient în orice situație să acționăm proactiv, adică în sensul prevenției, înainte de a apărea o urgență și nu presați de vreo cauză.š spune deputatul Mihai Botez.
Cei care doresc să doneze, o pot face la centrul cel mai apropiat de ei, în fiecare zi, de luni până vineri. Condițiile de admisibilitate sunt facil de găsit, iar necesarul de sânge este constant, așa că orice donare este binevenită
“Luni, 14 iunie, este ziua donatorului, iar alături de colegii mei din USR PLUS, am organizat un eveniment de donare care s-a întins pe parcursul întregii săptămâni pentru a evita aglomerația în ziua de luni. Fiecare dintre noi am făcut apel la colegii și prietenii noștri să doneze și invit în continuare pe toți cei care au o stare de sănătate bună să treacă luni sau în orice altă zi pe la Centrul de Transfuzii din Bârlad, sau centrul cel mai apropiat, pentru a face un gest altruist, dar și benefic pentru sănătatea noastră.
Voi continua să fac demersuri pentru deschiderea centrului de transfuzii de la Vaslui pentru a da ocazia și locuitorilor din municipiul Vaslui și împrejurimi să doneze periodic. Spun asta pentru că din păcate donatorii fideli ai centrului județean de transfuzii sunt din Bârlad și localitățile apropiate. Consider că acest centru deschis la Vaslui, chiar și cu un program redus, va aduce noi donatori fideli la centrul de transfuzii, iar nevoia de sânge va fi acoperită complet de donatorii din județul nostru.
Donați sânge pentru cei în nevoie!
Donați sânge pentru sănătatea dumneavoastră!” a conchis deputatul USR PLUS Mihai Botez.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 3 octombrie 2022, 5:49
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro