Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Corneliu-Florin Buicu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Corneliu–Florin Buicu (Grup PSD)

În cursul zilei de miercuri, 11 mai 2016, președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul conf.univ.dr. Florin Buicu, a avut o întâlnire cu o delegație alcătuită din reprezentanți ai Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Biroului pentru Europa ai OMS, Oficiului Regional UNICEF, Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, Agenției Federale a Departamentului de Sănătate Publică al Statelor Unite ale Americii(US CDC), Centrului European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC), Agenția de Medicină Preventivă Franceză și ai Biroului Băncii Mondiale din România.

Delegația, condusă de domnul dr. Niyazi Cakmak-Team Lead, Division of Comunicable Diseases and Health Security al Organizației Mondiale a Sănătății, a mai avut întâlniri cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Institutului Cantacuzino, Asociației Naționale a Medicilor de Familie, Institutului Național de Sănătate Publică.
Subiectele abordate în cadrul discuțiilor din Comisia pentru sănătate și familie au vizat implicarea instituțiilor enumerate, Băncii Mondiale și UNICEF în sectorul de sănătate, situația vaccinărilor și a producției de seruri și vaccinuri, precum și impactul în sănătatea publică al bolilor transmisibile, în special a tuberculozei.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 4 iulie 2022, 0:34
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro