Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
Legături:
mara.calista@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Mara-Daniela Calista > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Mara-Daniela CALISTA
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Daniela Calista (Grupul parlamentar al PNL)
13 milioane de români vor primi sprijin financiar pentru plata facturilor la energie!
Salariul minim va fi majorat de la 1 ianuarie!

Milioane de români vor primi sprijin financiar în perioada 1 noiembrie - 31 martie pentru a-și plăti facturile la energie electrică și gaze naturale.

Guvernul a adoptat OUG privind reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare și stabilirea schemei de compensare pentru consumul de energie electrică și gaze natural pentru sezonul rece 2021-2022, precum și normele metodologice pentru Legea Consumatorului vulnerabil. [...]

5 octombrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Daniela Calista (Grupul parlamentar al PNL)
Legea consumatorului vulnerabil de energie a fost adoptată! Se acordă sprijin financiar pentru plata facturilor

Legea privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie a fost adoptată cu 281 voturi pentru.

7 septembrie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara-Daniela Calista (Grupul parlamentar al PNL)
Moțiunea de cenzură a fost respinsă! Guvernul condus de prim – ministrul PNL Florin Cîțu continuă procesul de modernizare al României

Moțiunea de cenzură a căzut în Parlamentul României. Au fost 201 voturi ale parlamentarilor PSD și AUR, ceea ce a arătat că, din păcate, se consolidează alianța toxică și populistă: PSD-AUR.

Însă coaliția este puternică, unită și pregătită să guverneze cel puțin opt ani de zile de acum încolo. Totodată, sunt convinsă că va trebui să muncim cu toții pentru a repara dezastrul făcut de PSD între 2017-2019. Și nu doar atât! Se vor face investiții, reforme, iar România va face un mare salt înainte. [...]

30 iunie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara-Daniela Calista (Grupul parlamentar al PNL)
Este nevoie de investiții pentru a-i ajuta pe cei vulnerabili să se simtă protejați

Liberalismul și asistența socială, asociate, au stârnit controverse în ultimele zile. Mai exact, declarația prim-ministrului Florin Cîțu prin care a subliniat faptul că vrea ca prin investiții să oprească cercul vicios al sărăciei.

29 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunile online, organizate de Uniunea Interparlamentară (UIP) și UN Women, cu ocazia celei de-a 65-a sesiuni a Comisiei ONU pentru Statutul Femeii (16-24 martie 2021 – în sistem de videoconferință)

Cu ocazia celei de-a 65-a sesiuni a Comisiei ONU pentru Statutul Femeii, doamnele deputat Mara-Daniela Calista, Secretar al Comitetului Director al Grupului român al Uniunii Interparlamentare (GRUI), Pollyanna-Hanellore Hangan și Elena-Cristina Dinu, membre ale Comitetului Director al GRUI, au participat la o serie de reuniuni online, organizate de Uniunea Interparlamentară (UIP) în colaborare cu UN Women, în perioada 16-24 martie 2021.

25 martie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 19 ianuarie 2022, 21:30
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro