Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
Legături:
www.fchereches.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Florica Cherecheș > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la doamna deputat Florica Cherecheș (Grup PNL)

Pe data de 4 octombrie 2013, Excelența Sa, Dl. Michael Sternberg, Ambasadorul Regatului Danemarcei în România, a vizitat Oradea la invitația Asociației Tikvah, reprezentată de doamna președinte Emilia Teszler, la lansarea expoziției itinerante "Lumini în noapte".

Doamna Florica Cherecheș, în calitate de deputat de Oradea și membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Danemarcei, l-a însoțit pe domnul ambasador la primăria Oradea unde s-a întâlnit cu domnul primar Ilie Bolojan și a vizitat clădirea primăriei.
Cu acest prilej, înaltul oaspete a primit informații cu privire la mediul socio-economic din Oradea și despre oportunitățile de investiții pe care le oferă orașul. Domnul ambasador a apreciat oferta și a promis că va reveni însoțit de o delegație de oameni de afaceri danezi interesați să investească în special în industria de textile-confecții și IT. Primarul Bolojan s-a oferit de asemenea să găzduiască la primăria Oradea o întâlnire a Asociației româno-daneze a oamenilor de afaceri, cu scopul de a oferi și companiilor locale posibilitatea de a interacționa și a stabili relații de afaceri cu alte firme românești și daneze.
Doamna deputat Cherecheș și-a asumat misiunea de a comunica și a colabora cu Ambasada Regatului Danemarcei și cu domnul amabasador, pentru punerea în practică a planurilor mai sus menționate.
Domnul ambasador Sternberg a apreciat toate inovațiile primarului Bolojan în vederea creșterii eficienței și transparenței în administrația publică și l-a felicitat pentru realizările deosebite de până acum, apreciind că Oradea este un exemplu de bună practică în multe domenii și va reveni oricând cu plăcere aici.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 27 noiembrie 2021, 14:53
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro