Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2016-present (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
Liens:
eva.csep@cdep.ro
kabinet.csepandrea@rmdsz.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-présent > Chambre des Députés > Eva-Andrea Csep > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

CSEP Eva-Andrea
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind participarea la „Summit-ul Anual al Forumului Global al Organizației Femeilor Politician Lider (WPL)” (Reykjavik, Islanda, 18-20 noiembrie 2019)
Miercuri, 20 noiembrie 2019, în marja Summit-ului Anual al Forumului Global al Organizației Femeilor Politician Lider (WPL), care s-a desfășurat la Reykjavik, în Islanda, doamna deputat Éva-Andrea CSÉP, secretar al Comisiei pentru muncă și protecție socială și membru al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, a susținut un discurs pe tema „National delegations responses to the Woman`s call to Action”.

În expunerea sa, doamna deputat a susținut că reprezentarea politică a femeilor în Parlamentul României este de 19%, la o distanță de 8% față de media europeană, acest procent fiind totuși cu un pas înainte în comparație cu legislația anterioară, în care ponderea femeilor în Parlament era de aproximativ 11%. [...]

22 noiembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE
Participarea la „Summit-ul Anual al Forumului Global al Organizației Femeilor Politician Lider (WPL)” (Reykjavik, Islanda, 18-20 noiembrie 2019)

Doamna deputat Éva-Andrea Csép, secretar al Comisiei pentru muncă și protecție socială și membru al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați și doamna deputat Oana Vlăducă membru al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă participă, în perioada 18-20 noiembrie 2019, la Reykjavik, în Islanda, la „Summit-ul Anual al Forumului Global al Organizației Femeilor Politician Lider (WPL)”.

18 noiembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru muncă și protecție socială

În perioada 18 - 19 februarie, la Bruxelles, la sediul Parlamentului European s-au desfășurat lucrările Conferinței interparlamentare privind stabilitatea, coordonarea și guvernanța economică în Uniunea Europeană, organizată în cadrul dimensiunii parlamentare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

22 februarie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru muncă și protecție socială
privind vizita în Statul Israel a delegației Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților

În perioada 7-10 mai 2018 a avut loc vizita în Statul Israel a unei delegații a Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților, condusă de domnul deputat Adrian Solomon (PSD), președintele comisiei.

14 mai 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru muncă și protecție socială
Vizita la Madrid a delegației Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților

În zilele de 18 și 19 aprilie 2018, s-a desfășurat vizita la Madrid a unei delegații a Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților.

23 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru politică externă

Marți, 31 octombrie 2017, a avut loc întrevederea doamnei deputat Biró Rozália-Ibolya, președinte al Comisiei pentru politică externă, cu doamna Alanna Armitage, Director Regional pentru Europa de Est și Asia Centrală al Fondului Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA), la solicitarea Institutului Est European de Sănătate a Reproducerii. Întrevederea a avut loc la inițiativa doamnei deputat Csép Eva Andrea, membră a Comisiei pentru egalitate de șanse între femei și bărbați.

1 noiembrie 2017 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mercredi, 5 ao?t 2020, 16:36
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro