Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Proceduri parlamentare > Proces legislativ la Camera Deputatilor > Pl-x 285/2016 > Consultare publică Versiunea pentru printare

Opinii si sugestii depuse pentru Pl-x nr. 285/2016
Propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor

1. Campeanu Traian tcmarcant@gmail.com Duminică, 03 iul 2016, 09:54
  0722374247  
  Din pacate, in Romania, nici macar litera legii nu e respectata de judecatori sau procurori. De vina este formularea prost gandita in Constitutie. Pentru cine cunoaste evolutia dreptului ca stiinta, e usor de remarcat faptul ca nu Justitia ca institutie fundamentala a statului trebuie sa fie independenta, ci judecatorul(In prezent multe solutii sunt stabilite la nivelul conducerii, asa incat caile de apel devin inutile -Va pot da multe exemple concrete, pentru ca situatia e acceptata de toti, iar cei care nu se supun, sunt sprijiniti sa ”se pensioneze”. Daca am dori ca propunerea chiar sa se aplice cu efecte, sa modificam mai intai Constitutia. Nici o putere a statului nu poate fi independenta, iar CSM sa fie compus din maistrati care au dovedit probitate profesionala in activitatea lor (Nu poate fi un organism sindical ca acum). Inspectia Judiciara sa fie obligata sa cerceteze daca hotararile respecta in primul rand legea (au temei de drept si temeiul de fapt este retinut corect din probe nu din vorbe). Pentru ca nimeni nu e mai prsus de lege, iar judecatorul trebuia sa fie un exemplu, pedepsele aplicate judecatorilor pentru abuzul in serviciu -prejudiciind drepturile cuiva prin incalcarea legii - sa fie majorate. In plus pentru judecarea partinitoare a cazurilor de judecatori care au incalcat legea „indulgentii” sa fie pedepsiti. Are fi multe de precizat. Daca va intereseaza „amanunte” putem stabili o intalnire!
2. Rupa Vili rupavili@yahoo.com Luni, 11 iul 2016, 17:22
  Hunedoara , tel.0721758747  
  Ar trebui ca toti care ne-am luptat impotriva coruptiei din justitie si am dovedit ca avem dreptate prin hotarari definitive de Achitare sa beneficiem lunar de o pensie speciala .

Sfantul Dreptatii !

Dovada ca sunt un om persecutat de Justitia din Romania sunt cele doua procese castigate la CEDO si cele doua procese de Achitare castigate in Romania . Magistratii trebuie pedepsiti pentru aceste abuzuri prin demisie si prin judecarea lor si pedepsirea lor ,statul roman le da salariul lunar sa fie corecti si drepti , cand au inceput sa faca abuzuri prin inscenari si fabricari de dosare prin forta si autoritatea legii si prin instigare la marturie mincinoasa prin nelegalitati si neadevaruri ,sau transformat in interlopi cu legitimatie de la stat .

Eu Sunt cel ce Sunt Sfantul Dreptatii !
Pace Adanca va doreste sa simtiti in interiorul vostru , de la Pastorul cel Bun (…)

vizualizează fisier atasat

3. Steriadi Amy Duminică, 17 iul 2016, 21:41
  Abuzurile magistratilor trebuie sa fie imprescriptibile.
4. Ion Daniel Miercuri, 27 iul 2016, 12:13
  Prejudiciul facut de magistrati trebuie acoperit de acestia personal si nu de statul Roman

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 22 octombrie 2019, 12:04
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro