Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2006 > 19-12-2006

Ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului din 19 decembrie 2006

 Fragmente relevante pentru următoarea interogare: 
Vorbitor: Cătălin Micula

Numirea unor membri ai Consiliului Național al Audiovizualului.

Domnul Cătălin Micula:

Vă mulțumesc, domnule președinte.

Domnule președinte, în data de 13 iunie 2006, iunie 2006, Comisiile reunite ale Senatului și Camerei Deputaților pentru cultură, artă și mijloace de informare în masă au audiat pe următorii candidați pentru locurile rămase vacante în Consiliul Național al Audiovizualului.

Din partea Senatului și a Camerei Deputaților, pe domnul Răzvan Popescu, titular, și domnul Răzvan Bucuroiu, supleant; pe domnul Ioan Onisei, titular, și domnul Marius Cristian Iurașcu, supleant; pe domnul Gasparick Attila Csaba, titular, și Szasz Attila, supleant; pe domnul Vladimir Bogdănescu, titular, și domnul Florin Brătescu, supleant; pe domnul Aristide Buhoiu, propus titular, și domnul Dorel Vișan, propus supleant, nu s-a prezentat la audieri, deci nu a fost audiat.

Din partea președintelui României a fost audiat domnul Gelu Marian Trandafir, pentru postul titular, și domnul Radu Bușneag, supleant, iar din partea Guvernului României a fost audiat, ca titular, domnul Dan Grigore.

Ca urmare a decesului domnului Aristide Buhoiu, în data de 18 septembrie a.c. a fost audiat domnul Constantin Duțu. Toți acești candidați au fost validați de către comisiile reunite de specialitate ale celor două Camere.

Imediat vă citesc, iar dacă am greșit un nume, vă rog să mă scuzați! Sunt adunate de o jumătate de an și de aceea nu le am pe toate în față și nici nu eram președinte la acel moment. Pentru domnul Constantin Duțu nu am avizul aici. Totuși, datele și cele prezentate sunt corecte. L-am găsit. Îmi cer iertare.

Vă prezint următoarele:

În data de 18 decembrie a.c., Birourile permanente reunite ale celor două Camere au decis să fie înaintat, spre validare, plenului reunit al celor două Camere un număr de 6 membri titulari și 4 supleanți, după cum urmează:

Ca urmare a neînțelegerilor dintre liderii grupurilor parlamentare, doar cei care au fost audiați sau agreați de către liderii grupurilor parlamentare în momentul inițial, respectiv:

Propunem astăzi, spre audiere, din partea președintelui României, ca titular, pe domnul Gelu Marian Trandafir, iar pe domnul Radu Bușneag, supleant.

Din partea Guvernului, pe domnul Dan Grigore, titular.

Din partea Senatului, pe domnul Gasparick Attila Csaba, titular, și domnul Szasz Attila, supleant; pe domnul Răzvan Popescu, titular, și domnul Răzvan Bucuroiu, supleant.

Din partea Camerei Deputaților, pe domnul Ioan Onisei, titular, și domnul Marius Cristian Iurașcu, supleant; iar pe domnul Constantin Duțu, titular.

Vă mulțumesc.

Vă prezint scuze pentru neînțelegeri.