Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2007 > 26-02-2007

Ședința Camerei Deputaților din 26 februarie 2007

7. Prezentarea pe scurt de către deputați a interpelărilor adresate membrilor Guvernului de către deputații:  
  7.9 Mircia Giurgiu
 
consultă:

 

Domnul Lucian Augustin Bolcaș:

  ................................................

Domnul deputat Titus Corlățean două interpelări depuse scris, domnul deputat Ioan Munteanu două interpelări depuse scris, domnul deputat Gheorghe Chiper o interpelare depusă scris.

Domnul Mircia Giurgiu șase interpelări, ca de obicei, campion, dar cu rugămintea de a enunța destinatarul și obiectul.

Vă rog, domnule deputat.

Domnul Mircia Giurgiu:

Vă mulțumesc, domnule președinte.

Prima interpelare este adresată domnului Călin Popescu Tăriceanu, prim-ministru al Guvernului României. Obiectul interpelării îl constituie problemele cu care se confruntă muncitorii români care lucrează cu contracte legale în Spania.

A doua interpelare este adresată domnului Gheorghe Barbu, ministrul muncii, solidarității sociale și familiei, obiectul interpelării îl reprezintă prelungirea Hotărârii nr. 261/2001, care prevede condițiile de muncă deosebite.

Altă interpelare este adresată domnului Eugen Nicolăescu, ministrul sănătății publice, obiectul interpelării îl reprezintă salariile personalului medico-sanitar și auxiliar la nivel de unități de urgență din București, Cluj, Iași, Timișoara.

Altă interpelare este adresată domnului Radu Berceanu, ministrul transportului, construcțiilor și turismului, obiectul interpelării îl constituie problemele cu care se confruntă locuitorii comunei Gilău, județul Cluj, cu firma care efectuează transportul pe ruta Gilău - Cluj-Napoca.

O altă interpelare este adresată domnului Dan Motreanu, ministrul agriculturii, pădurilor și dezvoltării rurale, obiectul interpelării îl reprezintă problemele cu care se confruntă producătorii și crescătorii de animale autohtoni.

Și o interpelare adresată la două ministere, domnului Sebastian Vlădescu, ministrul finanțelor publice și domnului Varujan Vosganian, ministrul economiei și comerțului, obiectul interpelării îl reprezintă datoriile istorice cu care se confruntă o foarte mare parte a societăților comerciale românești.

Vă mulțumesc.

Domnul Lucian Augustin Bolcaș:

Vă mulțumesc, domnule deputat. Sper că le-ați depus și în scris.

Vă mulțumesc.