Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2008 > 18-03-2008

Ședința Camerei Deputaților din 18 martie 2008

2. Informare privind demisia domnului Titu Nicolae Gheorghiof din Parlament.

 

- după pauză -

Partea a doua a ședinței este condusă de domnul Bogdan Olteanu, președintele Camerei Deputaților, asistat de domnii Ioan Munteanu și Dan Radu Rușanu, secretari.

Domnul Bogdan Olteanu:

Doamnelor și domnilor deputați,

Declar deschisă cea de-a doua parte a ședinței de astăzi a Camerei Deputaților și vă anunț că, din totalul celor 330 de deputați, și-au înregistrat prezența la lucrări un număr de 171; sunt absenți 159, din care 16 participă la alte acțiuni parlamentare.

Continuăm cu inițiativele legislative înscrise pe ordinea de zi, amintindu-vă că vom avea, la ora 12,30, ședința de vot final.

Înainte de a intra însă în dezbateri, începem cu o veste bună: domnul deputat Titu Nicolae Gheorghiof ne-a anunțat că, începând cu data de 25 martie, își dă demisia din Parlament. Îl întrebăm dacă insistă în dorința domniei sale. Menține. Am clarificat atunci această chestiune, îi dorim succes domnului Ghoerghiof în continuare în acest demers.

  ................................................
 

Domnul Bogdan Olteanu:

  ................................................

Vă rog, domnule deputat Furo.

Domnul Iuliu Ioan Furo:

Domnule președinte,

Doamnelor și domnilor,

Domnule Gheorghiof,

Îmi face o deosebită plăcere, ca un vechi coleg al domniei sale în mai multe legislaturi, fiind în asentimentul celor care au lucrat împreună cu domnul Titu Gheorghiof, să îi adresez mulțumiri pentru activitatea laborioasă desfășurată în cadrul Parlamentului, să îi doresc multă sănătate, succes și putere în muncă.

Nu fac parte din același partid cu dânsul, nici dânsul din același partid cu mine, dar, pe parcursul a peste 12 ani, am dat dovadă de colegialitate, de stimă și respect reciproc.

Domnule Gheorghiof, încă o dată, felicitări și numai bine din partea noastră! (Aplauze).

Domnul Bogdan Olteanu:

Vă mulțumesc.