Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2009 > 06-04-2009

Ședința Camerei Deputaților din 6 aprilie 2009

4. Primirea de răspunsuri la interpelările adresate primului-ministru și membrilor Guvernului:  
  4.2 Aledin Amet
 
consultă:

Doamna Daniela Popa:

Domnul deputat Marian Neacșu, Grupul parlamentar al PSD+PC, a avut o interpelare referitoare la sprijinirea agriculturii și industriei alimentare. Domnul secretar de stat Marian Hoinaru i-a dat răspunsul în scris domnului deputat. Am înțeles că este mulțumit de răspuns și vă mulțumesc și dumneavoastră, domnule secretar de stat.

Doamna deputat Diana Tușa, Grupul parlamentar al PNL. Nu este prezentă în sală. Are o interpelare către Ministerul Educației, Cercetării și Inovării. Doamna secretar de stat Oana Badea, din partea acestui minister, o să dea răspunsul în scris doamnei deputat. Vă mulțumesc mult.

Domnul deputat Dan Morega, Grupul parlamentar al PNL. Nu este prezent în sală. Dânsul a avut o interpelare către primul ministru referitoare la sprijinirea agenților economici exportatori care înregistrează datorii restante curente și dobânzi penalizatoare la bugetul consolidat al statului. Domnul președinte ANAF, domnul Sorin Blejnar i-a dat răspunsul în scris, înțeleg, așa cum a dorit și domnul deputat. Vă mulțumesc mult.

Tot domnul deputat Ion Dumitru, Grupul parlamentar al PSD mai are o interpelare către primul ministru. Domnul vicepreședinte ANRP Andrei Micu este solicitat să-i răspundă în scris domnului deputat Ion Dumitru, acesta nefiind prezent în sală.

Domnul deputat Petru Movilă, Grupul parlamentar al PD-L. Nu este prezent în sală. Are o interpelare către Ministerul Sănătății referitoare la Ordonanța de urgență a Guvernului nr.162/2008. Domnul secretar de stat Irimie Cristian Anton, pregătit să-i dea răspunsul domnului deputat. Îl rog să formuleze răspunsul în scris, domnul deputat nefiind prezent astăzi în sală.

Domnul deputat Amet Aledin din partea Grupului parlamentar al minorităților naționale are o interpelare către Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, referitoare la Dosarul nr.10 853 pe numele Ciobanu Marin. Din partea acestei autorități, domnul vicepreședinte Cristian Morărescu, dacă este în prezent.

Domnul vicepreședinte Andrei Micu. Vă rog, aveți cuvântul.

Domnul Andrei Răzvan Micu (vicepreședintele Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților):

Mulțumesc, doamna președinte.

Urmare a interpelării domnului deputat Aledin Amet, transmisă spre rezolvare serviciului pentru aplicarea Legii nr.9 din 1998, vă facem cunoscut că dosarul la care faceți referire a fost soluționat. Decizia de validare nr.350 din 7.11.2007, prin care a fost validată hotărârea Comisiei județene Constanța nr.3592 din 14.03.2007 a fost transmisă prin poștă la domiciliile beneficiarilor.

Vă mulțumesc.

Doamna Daniela Popa:

Mulțumesc.

Domnule deputat, dacă sunteți mulțumit de răspuns, observații, comentarii? Aveți cuvântul.

Domnul Aledin Amet:

Da. Vă mulțumesc.

Și-i mulțumesc, în primul rând, domnului vicepreședinte.

Consider însă că o mai mare operativitate în ceea ce privește rezolvarea acestor cazuri ar fi cu siguranță benefică. Am să transmit solicitantului acest răspuns și am o rugăminte, în același timp, să primesc și răspunsul în scris pentru a putea transmite solicitantului și acest răspuns.

Vă mulțumesc.

Doamna Daniela Popa:

Și eu vă mulțumesc.

Cu siguranță veți avea și răspunsul în scris.