You are here: Home page > Parliamentary Business > Debates > Calendar 2017 > 30-10-2017

Sittings of the Chamber of Deputies of October 30, 2017

  1. Informare privind distribuirea unor documente la casetele deputaților, potrivit prevederilor art.94 din Regulamentul Camerei Deputaților.

 

Ședința a început la ora 16,13.

Lucrările ședinței au fost conduse, în prima parte, de domnul deputat Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților, asistat de domnul deputat Georgian Pop și de domnul deputat Liviu-Ionuț Moșteanu, secretari ai Camerei Deputaților.

A doua parte a ședinței a fost condusă de domnul deputat Ben-Oni Ardelean, vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Domnul Florin Iordache:

Bună ziua, stimați colegi!

Vă rog să luați loc, să putem începe ședința.

Declar deschisă ședința de astăzi a Camerei Deputaților și vă anunț că, din totalul celor 329 de deputați, și-au înregistrat prezența 230 de deputați.

La primul punct al ordinii de zi, în conformitate cu prevederile art. 94 din Regulamentul Camerei Deputaților, republicat, au fost distribuite următoarele documente: ordinea de zi pentru zilele de 30 și 31 octombrie; programul de lucru pentru perioada 30 octombrie - 3 noiembrie; lista rapoartelor depuse în perioada 24-30 octombrie; lista cu legile pentru care se poate exercita dreptul de sesizare a Curții Constituționale; informarea cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Camera Deputaților și care urmează să fie avizate de comisiile permanente.

Potrivit programului de lucru aprobat, la ora 17,00 avem răspunsuri la întrebări și prezentarea interpelărilor adresate Guvernului.

Înainte de a trece la ordinea de zi, sunt intervenții pe procedură.

Grupul USR, vă rog.

Apoi domnul Munteanu și domnul Gheorghe... imediat.