Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice Versiunea pentru printare

Azi la Camera Deputaților
ANUNȚ DE PRESĂ
ACREDITAREA JURNALIȘTILOR ÎN SESIUNEA FEBRUARIE - IUNIE 2022

Direcția comunicare și relații publice a Camerei Deputaților va primi, în perioada 18 ianuarie - 18 februarie, cererile de acreditare pentru sesiunea parlamentară februarie - iunie 2022, precum și solicitările pentru permisele de acces auto în parcarea Palatului Parlamentului. Documentele necesare acreditării se vor transmite în format electronic, la adresa de email flux@cdep.ro (scanate).

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domul deputat Mihai Alexandru Badea (Grupul parlamentar al USR)

Că Nicolae Ciucă s-a dovedit la rândul său un plagiator nu-i nicio surpriză. Dimpotrivă chiar, ar fi fost de-a dreptul șocant dacă teza de doctorat ar fi fost originală. Ironia este că luna trecută îi cerea demisia plagiatorului Florin Roman, într-un exemplu clasic de “hoțul strigă hoții”, dar acum se agață de funcție și refuză să procedeze la fel.

20 ianuarie 2022 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mirela Furtună (Grupul parlamentar al PSD)

Facturile românilor la energie și gaze naturale au explodat în ultima perioadă, iar PSD s-a implicat activ în rezolvarea acestei probleme. Subliniez, încă de la început, că prețurile umflate artifical la energie și gaze naturale nu prejudiciază doar consumatorii casnici, ci și IMM-urile, ceea ce afectează economia României în general.

PSD a hotărât să intervină în această problemă, deși portofoliul energiei e la PNL. În urma adoptării soluțiilor propuse de PSD, 90% dintre consumatorii casnici vor plăti energia la prețurile de dinainte de liberalizare. Se dovedește că prezența PSD la Guvernare este salutară pentru mulți români. [...]

19 ianuarie 2022 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Marius-Eugen Ostafciuc (Grupul parlamentar al PSD)

Milioane de români sunt la limita răbdării. Situația prețului la utilități pare scăpată de sub control, iar populației i-a ajuns cuțitul la os. Ministerul Energiei a scăpat hățurile din mână, iar în tot acest timp, măsurile întârzie să apară. Nu cred că este cazul să ne cramponăm de funcții, să căutăm scuze.

19 ianuarie 2022 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Oana-Gianina Bulai (Grupul parlamentar al PSD)

Facturile primite de români în ultima lună sunt cu adevărat exagerate și imposibil de acoperit pentru multe familii din țara noastră. Tocmai de aceea era necesar ca Guvernul să ia măsuri pentru a-i proteja pe români.

19 ianuarie 2022 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 20 ianuarie 2022, 13:04
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro