Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Versiunea pentru printare

primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

În perioada 19-23 noiembrie 2015, o delegație a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării efectuează o vizită de lucru în Republica Serbia.

Din delegație fac parte următorii deputați: Mihai Deaconu (ND) – secretar al Comisiei și conducător al delegației, Sorin Teju (ALDE) – secretar și Eugen Tomac (neafiliat) – membru.
Pe agenda delegației se află o serie de întrevederi cu reprezentanți ai Comisiei pentru diasporă și sârbii din regiune, din Adunarea Națională a Republicii Serbia, reprezentanți ai Comisiei pentru politică externă din Adunarea Națională a Republicii Serbia, precum și cu reprezentanți ai Ministerului Educației, Științei și Dezvoltării Științifice. De asemenea, membrii delegației, vor avea întrevederi cu reprezentați ai Consulatului General al României la Vârșeț, cu autoritățile locale din Vârșeț, precum și cu liderii românilor din Vojvodina și reprezentanții CNMNR.
Pe agenda delegației mai sunt prevăzute participarea la slujbă și discuții ce se vor desfășura la Protopopiatul Dacia Ripensis, precum și discuții la Consulatul General al României la Zajecar, dar și cu liderii comunității române din Serbia de Est.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 1 decembrie 2021, 21:17
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro