Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Versiunea pentru printare

primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Mircea Lubanovici

Luni, 24 octombrie 2016, o delegație a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării efectuează o vizită de lucru în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Din delegație fac parte următorii deputați: Mircea Lubanovici (PNL) – președinte al Comisiei și conducător al delegației, Mircea Dolha (PNL) – vicepreședinte al Comisiei și Aurelian Mihai (ALDE) - membru.
Pe agenda delegației se află o serie de întrevederi cu E.S. domnul Sorin-Dan Mihalache, ambasadorul României la Londra, cu consilieri locali și cu reprezentanți ai serviciilor sociale de protecție a copiilor din Harrow. De asemenea, delegații vor avea o întâlnire cu membrii comunității românești și mass-media de limbă română din Marea Britanie, pentru discuții pe teme de interes pentru comunitatea românească.
Tot pe agenda delegației mai sunt prevăzute vizitarea Centrului Comunitar Român Luton și participarea la evenimentele organizate de Ziua Armatei Române, ce vor avea loc la Institutul Cultural Român de la Londra.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 2 decembrie 2021, 3:22
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro