Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Versiunea pentru printare

primită de la președintele Comisiei pentru tineret și sport, doamna deputat Oana Silvia Țoiu (Grupul parlamentar al USR) și președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Pavel Popescu (Grupul parlamentar al PNL)

Vă invităm marți, 3 mai, ora 16.00, la ședința reunită a Comisiei pentru tineret și sport și a Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională ale Camerei Deputaților, care are loc în sala “Mihai Viteazu”, nivel P1.

Alături de noi va fi delegația care a reprezentat România la Jocurile Invictus 2022, la Haga. Am urmărit cu emoție și mândrie parcursul celor 20 de veterani români la Jocurilor Invictus la Haga, atât din perspectiva rezultatelor cât mai ales datorită exemplului de echipă.
Participarea militarilor români la această competiție de prestigiu care susține și promovează o perspectivă de respect și empatie față de sacrificiul și traumele suferite de militari în teatrele de operațiune, prin activități sportive, pentru reintegrarea socială și redarea încrederii în forțele proprii, subliniază importanța Jocurilor Invictus, care poate fi transpusă în multe rânduri și ne demonstrează spiritul luptător, perseverența și puterea extraordinară a sportului de a vindeca răni pe care nu ni le vom putea imagina niciodată.
Delegația României s-a întors în țară cu 6 medalii, 2 de aur și 4 de argint, și i-am invitat alături de noi pentru a le mulțumi pentru lecțiile pe care ni le dau în fiecare zi.
Vă așteptăm alături de noi și salutăm încă o dată faptul că militarii români răniți participă la competiții în ciuda problemelor medicale cu care se confruntă, constituind astfel un exemplu care încurajează mișcarea sportivă și dezvoltă gândirea pozitivă în cadrul societății românești.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 8 august 2022, 19:44
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro