Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Versiunea pentru printare

primită de la domnul deputat Bogdan Diaconu (neafiliat)
Victor Ponta va plăti scump pentru că și-a bătut joc de românii din diaspora

Felul în care premierul Victor Ponta a gestionat alegerile din diaspora reprezintă o bătaie de joc la adresa românilor plecați din țară nu de plăcere, ci de nevoie.

Această atitudine de dispreț la adresa românilor din afara granițelor țării va fi plătită scump din punct de vedere electoral, nefiind prima oară când acest Guvern îi neglijează sau chiar îi batjocorește pe românii plecați din țară.
Victor Ponta, care a promis că îi unește pe români, a dovedit că îi dezbină și că îi consideră pe românii din afara granițelor cetățeni de mâna a doua care nu trebuie lăsați să voteze pentru că nu sunt simpatizanți PSD. În felul acesta, Victor Ponta continuă politica de dezbinare care l-a consacrat pe Traian Băsescu și se dovedește vajnicul său continuator.
Este foarte grav că națiunea română este tratată în continuare de liderii săi politici cu dublă măsură: unii sunt preferați în dauna altora, unii sunt românii buni (cei care votează ”cum trebuie”), ceilalți sunt românii care trebuie uitați și marginalizați (cei care sunt de altă părere) sau, ultima categorie, românii din comunitățile istorice care nu votează neavând cetățenia română și care pur și simplu nu există pentru clasa politică actuală. Această atitudine este descalificantă pentru orice lider politic, indiferent de funcția sa publică sau de ideologia la care pretinde că aderă. Cine îi tratează pe români în funcție de interesele sale electorale meschine nu merită să fie nici măcar consilier local, darămite președinte al țării numite România!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 1 decembrie 2021, 3:32
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro