Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Versiunea pentru printare
Parlamentarii Partidului Național Liberal, membri ai Comisiei pentru comunitățile de români de pretutindeni din Camera Deputaților și Senat, au votat astăzi împotriva avizării senatorului Adrian Anghel pentru a prelua portofoliul de ministru delegat pentru românii de pretutindeni. În urma mobilizării reprezentanților liberali, domnul Adrian Anghel a primit aviz negativ din partea Comisiilor de specialitate.

Domnul Adrian Anghel a venit în fața noastră complet nepregătit, fără o viziune și fără vreo strategie privind rezolvarea problemelor cu care se confruntă românii care trăiesc în afara granițelor țării. Nici măcar deputații și senatorii din arcul guvernamental nu au fost convinși că domnul Anghel este potrivit pentru a ocupa această funcție, prin urmare, la exprimarea votului, acesta nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a primi aviz favorabil.
Deși avizul comisiilor este unul consultativ, este evident că Guvernul Victor Ponta IV este unul făcut pe genunchi, din oameni conștienți că au fost propuși miniștri pentru cel mult câteva luni, până când actuala Putere se va prăbuși cu totul.
Avizul negativ primit astăzi de senatorul Adrian Anghel pentru a ocupa o funcție de ministru în Guvernul Ponta IV este un semn clar privind fragilitatea actualei Puteri controlată de PSD și sunt convins că, printr-o mobilizare a PNL, îi vom putea oferi premierului Victor Ponta șansa de a petrece Crăciunul acasă, cu familia, fără grija guvernării.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 8 decembrie 2021, 4:00
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro