Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 14 februarie 2017 ora 15:08

8. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Domnul Petru Gabriel Vlase:

Se supun aprobării Biroului permanent următoarele materiale pe linia relațiilor parlamentare externe:

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la cea de-a 11-a Sesiune Plenară a Adunării Parlamentare a Mediteranei (Porto, Portugalia, 22 – 24 februarie 2017)

1.Memorandum intern privind participarea la cea de-a 11-a Sesiune Plenară a Adunării parlamentare a Mediteranei (Porto, Portugalia, 22 - 24 februarie 2017)

Domnul Petru Gabriel Vlase:

La punctul unu avem memorandum intern privind participarea la cea de-a 11-a Sesiune Plenară a Adunării parlamentare a Mediteranei de la Porto din Portugalia din perioada 22 - 24 februarie 2017.

Obiecții? Nu sunt.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la Seminarului regional privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă cu tema „Cooperarea parlamentară pentru dezvoltare durabilă: Investiții în schimbări climatice și oportunități de cooperare în ceea ce privește apa” (Budapesta, Ungaria, 23 – 24 februarie 2017)

2. Memorandum intern privind participarea la Seminarul regional privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă cu tema "Cooperarea parlamentară pentru dezvoltare durabilă: Investiții în schimbări climatice și oportunități de cooperare în ceea ce privește apa" (Budapesta, Ungaria, 23 - 24 februarie 2017)

Domnul Petru Gabriel Vlase:

La punctul doi avem memorandum intern privind participarea la Seminarul regional privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă cu tema "Cooperarea parlamentară pentru dezvoltare durabilă: Investiții în schimbări climatice și oportunități de cooperare în ceea ce privește apa", de la Budapesta din Ungaria, din perioada 23 - 24 februarie 2017.

Obiecții?

Vă rog.

Domnul Cristian Ghinea:

Am vrea să fim și noi anunțați de aceste deplasări, pentru că noi, USR, adică, Grup parlamentar încă nu suntem prezenți în delegațiile interparlamentare care nu au fost formate, dar mi s-ar părea normal să fim informați. Măcar să știm, eventual să putem face o propunere de a trimite un om, pentru că sunt foarte multe memorandumuri deja aprobate, de care aflăm abia aici, și colegii mei sunt nemulțumiți.

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Eu sunt de acord cu ce spuneți dumneavoastră. Din câte știu eu, acum se lucrează la delegații. Încă nu sunt votate.

Și conform cutumei parlamentare, domnule deputat, întotdeauna delegațiile vechi merg până la votarea delegațiilor noi. Deci, aceste memorandumuri sunt pentru delegațiile vechi.

La primul plen reunit se vor vota noile delegații și atunci puteți participa.

Domnul Cristian Ghinea:

Eu am înțeles cutuma, doar că se prelungește starea aceasta în care noi nu avem reprezentanți în aceste comitete interparlamentare și există această nemulțumire.

Domnul Gheorghe-Eugen Nicolăescu:

Nu sunt votate. Ele nu există

Domnul Cristian Ghinea:

Bun. Am vrut să rămână pe bandă această nemulțumire a Grupului USR, pentru că tot primim memorandumuri în care suntem anunțați că alți colegi merg, de care noi nu aflăm. Măcar să știm că urmează să se întâmple această deplasare.

Nimic altceva.

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Am înțeles.

Tocmai v-am explicat, și eu vorbesc tot pentru dumneavoastră. Asta este cutuma parlamentară. Până la înființarea noilor delegații, vechile delegații merg în continuare la deplasări.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind vizita în Republica Serbia a unei delegații a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a Camerei Deputaților (Belgrad, Serbia, 22 – 24 februarie 2017)

3. Memorandum intern privind vizita în Republica Serbia a unei delegații a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a Camerei Deputaților

(Belgrad, Serbia, 22 - 24 februarie 2017)

Domnul Petru Gabriel Vlase:

La punctul trei avem memorandum intern privind vizita în Republica Serbia a unei delegații a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a Camerei Deputaților de la Belgrad, Serbia din perioada 22 - 24 februarie 2017.

Obiecții? Nu sunt.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 18 iulie 2024, 2:39
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro