Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 14 februarie 2017 ora 15:08

8. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe

Vorbitor: Ghinea Cristian

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la Seminarului regional privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă cu tema „Cooperarea parlamentară pentru dezvoltare durabilă: Investiții în schimbări climatice și oportunități de cooperare în ceea ce privește apa” (Budapesta, Ungaria, 23 – 24 februarie 2017) Domnul Cristian Ghinea:

Am vrea să fim și noi anunțați de aceste deplasări, pentru că noi, USR, adică, Grup parlamentar încă nu suntem prezenți în delegațiile interparlamentare care nu au fost formate, dar mi s-ar părea normal să fim informați. Măcar să știm, eventual să putem face o propunere de a trimite un om, pentru că sunt foarte multe memorandumuri deja aprobate, de care aflăm abia aici, și colegii mei sunt nemulțumiți.

.............................
Domnul Cristian Ghinea:

Eu am înțeles cutuma, doar că se prelungește starea aceasta în care noi nu avem reprezentanți în aceste comitete interparlamentare și există această nemulțumire.

.............................
Domnul Cristian Ghinea:

Bun. Am vrut să rămână pe bandă această nemulțumire a Grupului USR, pentru că tot primim memorandumuri în care suntem anunțați că alți colegi merg, de care noi nu aflăm. Măcar să știm că urmează să se întâmple această deplasare.

Nimic altceva.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 12 iulie 2024, 14:03
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro