Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 27 februarie 2017 ora 14:00

21. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe
21.2 Memorandum intern privind participarea la reuniunea interparlamentară a Comisiei pentru drepturile femeii și egalitatea de gen (FEMM) (Bruxelles, Belgia, 8 – 9 martie 2017)
aprobat consultă

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la reuniunea interparlamentară a Comisiei pentru drepturile femeii și egalitatea de gen (FEMM) (Bruxelles, Belgia, 8 – 9 martie 2017) Domnul Liviu Dragnea:

Al doilea memorandum intern, privind participarea la reuniunea interparlamentară a Comisiei pentru drepturile femeii și egalitatea de gen de la Bruxelles din Belgia, 8 - 9 martie 2017.

Participant: un deputat, doamna Oana Bîzgan, USR, președinta Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați și un funcționar.

Acțiunea este prevăzută în programul de relații externe al Camerei Deputaților pentru anul 2017.

Supun la vot.

Cine este pentru?

Vă mulțumesc.

În unanimitate a fost aprobat și acest memorandum.

Domnul Ciolacu, după care dumneavoastră.

Domnul Ion-Marcel Ciolacu:

Domnul președinte, v-am propune, Comitetul liderilor, să facem un plen reunit, în ziua de miercuri.

Dacă am stabili și ora, ca să putem anunța și președinții de comisii să-și facă astfel calendarul.

Domnul Liviu Dragnea:

Haideți să facem atunci un plen reunit miercuri la ora zece dimineața și să facem un Birou permanent reunit, mâine la ora 17,00 după amiază.

Vorbim și cu colegii de la Senat.

Vă rog domnul Ghinea.

Domnul Cristian Ghinea:

Sper că este legat de propunerea domnului Ciolacu, când stabilim Comitetele interparlamentare, pentru că din nou revin la această idee, este a treia oară când o discutăm. Trimitem delegații externe și deci miercuri avem și asta pe agenda Biroului permanent reunit?

Domnul Liviu Dragnea:

Da, și folosiți, eu știu, mâine să vă întâlniți să discutați.

Domnul Dobre după care domnul Steriu.

Domnul Victor Paul Dobre:

Domnul președinte, Grupul parlamentar PNL a depus în temeiul articolului 206 din Regulament solicitarea ca ora domnului prim-ministru să fie programată în săptămâna din 6 - 12 martie 2017.

V-am anunțat de azi ca să fie posibilitatea ca la Biroul permanent de mâine, când se stabilește programul să se poată fi anunțat din timp premierul, tema fiind Ordonanțele numerele 6 și 9 pe 2017.

Domnul Liviu Dragnea:

Am reținut propunerea.

Domnul Steriu, vă rog.

Domnul Valeriu-Andrei Steriu:

Foarte scurt, tot pe parte administrativă, ca și acum două săptămâni, îi urez mult succes doamnei secretar general și îi propun o misiune imposibilă, după două mandate, am constatat că este aproape imposibil, lunea, marțea sau miercurea să călătorești cu liftul de la etajul șapte la Biroul permanent mai repede de zece minute.

Poate se va putea identifica o soluție, optimizarea lifturilor, nu neapărat restricționarea, dar ne petrecem probabil ore întregi din mandat stând în fața lifturilor.

Mulțumesc.

Domnul Liviu Dragnea:

Susțin total!

Chiar să vedem dacă sunteți primul secretar general care rezolvă problema aceasta. Sau să o faceți invers. Să nu mai poată fi folosite deloc. Nici pe scări nu este simplu.

Dacă nu mai sunt alte observații, vă mulțumesc.

Declar închisă ședința de astăzi.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 18 iulie 2024, 1:38
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro