Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 27 februarie 2017 ora 14:00

Vorbitor: Ghinea Cristian

Sesizare din partea domnului prof. univ. dr. Mihai Lucan, membru al Academiei de Științe Medicale din România și medic în cadrul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj referitoare la domnul deputat Emanuel Ungureanu Domnul Cristian Ghinea:

Înainte de vot, din partea Grupului parlamentar USR, ne-am uitat la acest caz și vrem să declarăm că îl susținem pe colegul nostru, care a acționat atrăgând atenția asupra unor practici imorale, și este o activitate politică normală, cu rugămintea de a comunica spațiului public și această poziție a noastră atunci când Biroul permanent comunică asupra trimiterii cazului la comisia respectivă.

.............................
Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la reuniunea interparlamentară a Comisiei pentru drepturile femeii și egalitatea de gen (FEMM) (Bruxelles, Belgia, 8 – 9 martie 2017) Domnul Cristian Ghinea:

Sper că este legat de propunerea domnului Ciolacu, când stabilim Comitetele interparlamentare, pentru că din nou revin la această idee, este a treia oară când o discutăm. Trimitem delegații externe și deci miercuri avem și asta pe agenda Biroului permanent reunit?

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 18 iulie 2024, 2:31
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro