Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe oct. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 22 octombrie 2018 ora 14:00

11. Scrisoare din partea doamnei deputat Mihaela Huncă prin care informează că optează pentru Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului
amânată

Scrisoare din partea doamnei deputat Mihaela Huncă prin care informează că optează pentru Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului Domnul Florin Iordache:

Avem o scrisoare din partea doamnei deputat Huncă care ne informează că optează pentru Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului.

Domnul Vasile-Daniel Suciu:

Păi, ne informează greșit.

Domnul Florin Iordache:

Da. Eu vă propun, Comitetul liderilor, sunt câțiva colegi care doresc să activeze în anumite comisii, cei care au plecat dintr-un grup parlamentar sau altul, invit Comitetul liderilor să stabilească pentru aceste câteva solicitări unde vor fi redistribuiți, sau posibilitățile care se oferă colegilor noștri.

Vă rog. Vă rog, domnule.

Domnul Vasile-Daniel Suciu:

Ca să citez o formulare destul de des folosită "ca să rămână pe stenogramă" - îi invit pe colegii mei lideri de grup mâine, la ora 11,00, oriunde cred de cuviință, să ne întâlnim și să discutăm, pentru că mai avem și restanța de la Comisia pentru politică economică și să închidem acest subiect.

Domnul Florin Iordache:

Ok. Deci, să rămână pe stenogramă, mâine, la ora 11,00, liderii de grup se întâlnesc să stabilească și să ofere posibilitatea colegilor să treacă la anumite comisii.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 18 iulie 2024, 12:05
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro