Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 3 decembrie 2018 ora 14:00

11. Solicitări privind efectuarea de concedii cu plată

Vorbitor: Simionca Ionuț

Solicitări privind efectuarea de concedii cu plată Domnul Ionuț Simionca:

Da.

La mulți ani, dragi colegi! Pentru 1 decembrie.

Nu, nu am putut să fac și să depun coroana, am făcut o cerere către Prefectura Bistriței.

Mi-au dat un răspuns... că nu am dreptul să depun acea coroană, cu toate că eu făcusem, am comandat o coroană și am depus-o după ceremonia oficială, s-a depus o singură coroană din partea tuturor instituțiilor, tot ce înseamnă Primărie, Consiliul Județean, Camera Deputaților, Parlament, tot, tot, tot, tot.

Faptul că întreb o instituție oficială și ajung să mă duc cu coroana acolo în ziua de 1 Decembrie și întreb organizatorul, un domn maior și îmi spune: "domnule întrebați asistenta domnului președinte de CJ" și domnișoara îmi spune: "nici gând" și se întoarce, e o chestie care nu se face.

Știu, am știut că așa se va întâmpla, de aceea am și insistat să facem treaba asta, dar o să urmez toate procedurile legale ca să mă asigur că nu se va mai întâmpla niciodată treaba asta.

.............................
Domnul Ionuț Simionca:

Și încă o chestie, la articolul 16 spune clar că onorul se dă celor mai înalte oficialități în funcție de rang și după Președintele României, vine Parlamentul, nici gând să te invite, sau alte chestii umilitoare, de exemplu din 30 de oameni care erau în primul rând, pe mine m-au pus pe locul 31, adică în afara scenei, oarecum.

Tipic; nu vă jignesc pe dumneavoastră că vă respect pe toți, dar nu se face așa.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 18 iunie 2024, 17:49
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro