Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2013 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 25 februarie 2013 ora 12:00

10. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea domnului Niculae Mircovici, secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților, la manifestările prilejuite de împlinirea a 135 de ani de la eliberarea Bulgariei (Sofia, 2-3 martie 2013) Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Privind materialele pe linia relațiilor parlamentare externe, colegul nostru merge la Sofia. Suntem de acord, în unanimitate. Vă mulțumesc!

.............................
Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la cea de-a 45-a ediție a reuniunii internaționale Micul dejun național cu rugăciune (Seul, Coreea de Sud, 6-8 martie 2013) Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Mic dejun național cu rugăciune la Seul, cred că acesta va face deliciul presei.

Domnul Gheorghe Tinel:

Este obligatoriu să se meargă!

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Da, este obligatoriu! În ultimii ani am mers în America, așa că putem să mergem și la Seul. Adică, timp de patru ani am aprobat să meargă câte trei-patru în America și acum, dacă pleacă unul singur la Seul, să nu aprobăm? Mai ales că am avut un eveniment destul de bun, anul trecut. Este un eveniment la care participăm din 1992.

Bun! Se aprobă? Unanimitate, vă mulțumesc mult!

.............................
Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare privind participarea la Săptămâna Parlamentară Europeană (Bruxelles, 28-30 ianuarie 2013) Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Mai avem, după aceea, câteva informări privind participarea la Săptămâna parlamentară Europeană și la reuniunea Tătarilor Crimeeni.

S-a luat act.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 19 iunie 2024, 23:35
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro