Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2013 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 16 decembrie 2013 ora 13:30

18. Memorandum intern: Aprobarea reducerii unor cheltuieli privind utilizarea parcului auto central al Camerei Deputaților
aprobat consultă

Memorandum intern: Aprobarea reducerii unor cheltuieli privind utilizarea parcului auto central al Camerei Deputaților Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Sunt de acord să se retragă în perioada în care nu există activitate. În fiecare an s-a făcut acest lucru, sunt de acord. Și aș vrea să discutați cu liderii grupurilor parlamentare problema pe care o avem.

De câteva luni de zile avem peste 150 de mașini la care parlamentarii au renunțat. O să facem o adresă la Poliție și la Jandarmerie și la MApN, dacă vor să ia un număr de mașini pe care îl stabiliți de comun acord, Comitetul liderilor, și restul să fie pe procedura pe care am stabilit-o atâția ani de zile. Fiecare grup parlamentar are un număr de mașini pe care le dă la primării. Sunteți de acord, da?

Vă rog, domnule Dobre.

Domnul Victor Paul Dobre:

Domnule președinte, nu știu cum e la MapN, dar la Ministerul de Interne nu prea le folosesc. Nu știu dacă e nevoie.

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Nu. Lor le putem transfera cu titlu gratuit și nu plătesc înmatricularea. Conform noii legi aprobate de noi, de Parlament, celelalte o să plătească înmatricularea, care nu mai e atât de mică, ca sumă.

Atunci, facem această întrebare către cele trei instituții. Poate găsim pentru Poliția rurală, Poliția din comunitățile mici, unde nu au tot timpul mașină. Unele dintre "Dacii" să știți că sunt bune.

Domnul Victor Paul Dobre:

Au "Logan"-uri.

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Nu toți. Dar, dacă au toți...

Domnule secretar general, să facem această adresă, le dăm un termen. Între timp, liderii grupurilor parlamentare stabilesc câte mașini sunt disponibile pentru cele trei instituții și cât e ponderea, da?

Mulțumesc foarte mult.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 15 iulie 2024, 1:52
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro