Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Cătălin Drulă > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Cătălin DRULĂ
Comunicate de presa

  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al USR, domnul deputat Stelian Cristian Ion

Președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, domnul deputat Cătălin Drulă, organizează marți, 24 septembrie, de la ora 10.00, o conferință de presă pe tema știrilor false care sunt distribuite pe internet în perioada campaniei electorale (sala Grupului parlamentar al USR, nivel 1M).

23 septembrie 2019
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, domnul deputat Cătălin Drulă (Grupul parlamentar al USR)

Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor și Comisia pentru transporturi și infrastructură vor organiza marți, 12 martie 2019, orele 14.00, dezbaterea cu privire la autorizarea, organizarea și controlul serviciilor de transport de persoane (sala ”Drepturilor Omului”, nivel P, Corp C2).

7 martie 2019
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Cătălin Drulă (Grupul parlamentar al USR)
Licitațiile pe fonduri europene sunt BLOCATE din cauza Ordonanței lăcomiei

Deputatul USR Cătălin Drulă atrage atenția că, printre trăsnăile pe care le conține deja celebra OUG 114/2018, una a trecut neobservată, deși are efecte majore: blocarea licitațiilor pe fonduri europene.

9 ianuarie 2019 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Cătălin Drulă (Grupul parlamentar al USR)
Scrisoare deschisă privind proiectele de infrastructură rutieră Centura Timișoara Sud, Drum de legătură Timișoara - Autostrada A1 și Autostrada A1 Lugoj-Deva

Domnul deputat Cătălin Drulă, membru în Comisia pentru transporturi și infrastructură, a transmis, luni, 26 noiembrie, o scrisoare deschisă doamnei Viorica Dăncilă, prim-ministru, domnului Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, și domnului Lucian Șova, ministrul Transporturilor, în vederea deblocării proiectelor de infrastructură rutieră gestionate de Ministerul Transporturilor prin CNAIR în județul Timiș.

26 noiembrie 2018 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Cătălin Drulă (Grupul parlamentar al USR)

Deputatul USR Cătălin Drulă i-a transmis o scrisoare liderului de grup al PSD în care îi cere revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

27 iunie 2018 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Cătălin Drulă (Grup USR)
Solicit Guvernului modificarea hotărârii aberante date anul trecut care blochează deschiderea autostrăzii Sebeș-Turda

Domnule Lucian Șova, mă adresez dvs. pentru că ministerul pe care-l conduceți se ocupă de autostrăzile României,

Doamnă Viorica Dăncilă, mă adresez dvs. pentru că de Guvern depinde legislația privind recepția construcțiilor,

Domnule Liviu Dragnea, mă adresez dvs. pentru că păreți singurul șef real al acestei guvernări,

Douăzeci și opt de kilometri de autostradă, între Sebeș și Turda, sunt gata de folosire, dar stau închiși din cauza unei hotărâri de guvern absurde adoptate în mai 2017. Rezolvarea situației este la îndemâna Guvernului care însă nu face nimic pentru a repune lucrurile în normalitate.

21 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Catalin Drula (Grup USR)
Centura Bucureștiului – soluția USR

Scurt istoric

Când vorbim de Centura Bucureștiului ne referim, de fapt, la două proiecte: la inelul existent, un drum vechi cu o banda pe sens în cea mai mare parte și la un nou inel, exterior acestuia, care ar urma să fie construit direct ca autostradă. Inelul existent este vechiul drum al forturilor din jurul Bucureștiului, construite de regele Carol I ca să apere orașul (unele dintre ele mai există și ar merita valorificate turistic).

29 martie 2017 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al USR

Viceliderul Grupului parlamentar al USR, deputatul Dan Barna, deputații Cătălin Drulă și Cornel Zainea și senatorii Adrian Wiener și Mihai Goțiu vor susține miercuri, 29 martie, începând cu ora 13.30, o conferință de presă (biroul liderului Grupului parlamentar al USR, nivel 1M).

28 martie 2017 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, domnul deputat Cătălin Drulă (Grup USR)

Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor va organiza miercuri, 15 martie, ora 14.00, în sala ”Drepturilor Omului”, nivelul P, Corp C2, dezbaterea pe marginea propunerii de Directivă a Parlamentului European și a Consiliului privind dreptul de autor pe piața unică digitală – COM (2016)593.

14 martie 2017
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al USR

Liderul Grupului parlamentar USR, Nicușor Dan, și președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, deputatul Cătălin Drulă, vor susține luni, 6 martie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă în care vor prezenta "un plan de măsuri pentru un Parlament Deschis" (biroul liderului Grupului parlamentar al USR, nivel 1M).

6 martie 2017
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Cătălin Drulă (Grup USR)
Cerem partidelor să susțină un Parlament Deschis

De Ziua Internațională a Datelor Deschise, care va fi sărbătorită pe 4 martie, parlamentarii USR propun includerea principiilor internaționale pentru un Parlament Deschis în Regulamentele de organizare și funcționare ale celor două Camere și ale comisiilor parlamentare. USR a inițiat discuții cu reprezentanții conducerii Camerei Deputaților despre câteva inițiative concrete care să deschidă Parlamentul către cetățeni, cum ar fi transmiterea în timp real a tuturor ședințelor comisiilor parlamentare.

Președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicații, deputatul USR Cătălin Drulă, critică modul în care Parlamentul asigură în prezent informarea cetățenilor și participarea acestora la procesul legislativ. [...]

2 martie 2017 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 14 iunie 2024, 21:44
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro