Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
Links:
gabriel.andronache@cdep.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2020-present > Chamber of Deputies > Gabriel Andronache > Press releases Versiunea pentru printare

Gabriel ANDRONACHE
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gabriel Andronache (Grupul parlamentar al PNL)

Marți, 13 februarie, ora 15.00, în sala de ședințe a Comisiei juridice, de disciplină și imunități, situată la nivel P1, camera 29, va avea loc dezbaterea publică privind testul de proporționalitate care evaluează impactul pe care îl produce asupra mediului economic adoptarea propunerii legislative privind profesia de agent imobiliar.

12 februarie 2024 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ


primită de la președintele Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru examinarea inițiativelor legislative din domeniul justiției, domnul deputat Gabriel Andronache (Grupul parlamentar al PNL)

Ședința Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru examinarea inițiativelor legislative din domeniul justiției se reprogramează pentru joi, 6 octombrie, ora 10.00, sala Comisiei de industrii și servicii din Camera Deputaților (corp B4, etaj 2, cam. 25). Motivele reprogramării sunt de natură organizatorică. Anterior se stabilise ca ședința să aibă loc miercuri, 5 octombrie.

5 octombrie 2022
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru examinarea inițiativelor legislative din domeniul justiției, domnul deputat Gabriel Andronache (Grupul parlamentar al PNL)

Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru examinarea inițiativelor legislative din domeniul justiției va avea următoarea ședință miercuri, 14 septembrie, ora 12.00, la sala Mihai Viteazul, nivel P1, Palatul Parlamentului.

12 septembrie 2022 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru examinarea inițiativelor legislative din domeniul justiției, domnul deputat Gabriel Andronache (Grupul parlamentar al PNL)

În urma Hotărârii Parlamentului de constituire a Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru examinarea inițiativelor legislative din domeniul justiției și a publicării acesteia în Monitorul Oficial, am stabilit ca prima ședință a Comisiei să se desfășoare marți, 06.09.2022, la sala Mihai Viteazul, nivel P1, de la ora 10.30, pentru a declanșa procedurile de organizare a activității Comisiei.

[...]

5 septembrie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Inițiativă legislativă ce introduce, pentru regimul contravențiilor, un termen clar de punere în aplicare a hotărârilor judecătorești

Pentru a corecta un vid legislativ care împiedică aplicarea unor hotărâri judecătorești cu privire la regimul contravențiilor, 25 de deputați PNL au depus ieri, 17 iunie, la Parlament, un proiect de act normativ prin care se impune un termen clar de executare a deciziei instanței referitoare la munca în folosul comunității.

18 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Inițiativă legislativă: plângerile contravenționale și solicitările de înlocuire a sancțiunii amenzii contravenționale cu munca în folosul comunității să fie soluționate în ședințe de judecată online

29 de deputați PNL au depus joi, 17 iunie, la Parlament, o inițiativă legislativă prin care propun ca plângerile contravenționale și solicitările de înlocuire a sancțiunii amenzii contravenționale cu munca în folosul comunității să fie soluționate exclusiv în ședințe de judecată desfășurate în sistem online.

17 iunie 2021 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania tuesday, 23 july 2024, 8:28
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro