Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Giureci-Slobodan Ghera > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Giureci-Slobodan GHERA
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ghera Giureci-Slobodan (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

În data de 2 noiembrie, la Palatul Parlamentului, a avut loc întrevederea membrilor Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Croația, cu Excelența Sa, domnul Davor Vidiș, noul Ambasador al Republicii Croația la București.

2 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ghera Giureci Slobodan (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

În calitate de reprezentant al minorității croate și deputat ales din partea Uniunii Croaților din România în Parlamentul României, precum și în calitate de președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Croația, am făcut parte din delegația condusă de domnul Klaus Werner Iohannis, Președintele României, care a efectuat o vizită oficială în Republica Croația, în perioada 15-16 iunie a.c., aceasta fiind prima vizită a unui șef de stat din România, după ce Croația a devenit membră a Uniunii Europene.

17 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Giureci-Slobodan Ghera (Grup parlamentar al minorităților naționale)

După o serie de întrevederi în România anul trecut, anul acesta la invitația lansată de E.S. domnul Josip Leko, președintele Parlamentului Croat, în perioda 15-16 aprilie 2015 a avut loc la Zagreb în Croația vizita oficială a unei delagații parlamentare române, conduse de E.S. domnul Valeriu Ștefan Zgonea, președintele Camerei Deputaților. Din acestă delagație am făcut parte și eu alături de încă cățiva colegi parlamentari, în calitate de președinte al Grupului de prietenie cu Republica Croația și deputat al minorității croate în Parlamentul României.

21 aprilie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ghera Giureci-Slobodan (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

În calitate de membru al Comisiei pentru Afaceri Europene a Camerei Deputaților, în perioada 02-03 martie, am participat la prima ședința de lucru CAE, organizată în teritoriu la Arad, la sediul Instituției Prefectului.

6 martie 2015 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Giureci-Slobodan Ghera (Grup minorități)

Deputatul Uniunii Croaților din România, domnul Ghera Giureci-Slobodan, membru în Comisia pentru afaceri europene și Comisia pentru transporturi și infrastructură a Camerei Deputaților, a participat, în perioada mai-iunie, la o serie de înâlniri.

23 iunie 2014 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Giureci-Slobodan Ghera (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

Domnul Giureci-Slobodan GHERA, deputat din partea Uniunii Croaților din România și membru în Comisia pentru transporturi și infrastructură și Comisia pentru afaceri europene, a participat, în perioada 27-29 martie, la Bruxelles, la vizita de informare la Comisia Europeană.

9 aprilie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Giureci Slobodan Ghera (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

Domnul Giureci-Slobodan GHERA, deputat din partea Uniunii Croaților din România și președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Croația, în data de 3 și 4 noiembrie a.c., a a avut o întrevedere cu o delegație din Republica Croația, aflată în vizită oficială în România.

6 noiembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ghera Giureci-Slobodan

Domnul Ghera Giureci-Slobodan, deputat din partea Uniunii Croaților din România și președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Croația, a transmis o invitație Excelenței Sale, doamna Ambasador Andrea Gustovic-Ercegovac, pentru stabilirea unei întâlniri cu parlamentarii membri ai acestui grup de prietenie.

6 iunie 2013 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 20 iunie 2024, 15:23
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro