Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Interviuri
Photos
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
2008-2012 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Sanda-Maria Ardeleanu > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Joi, 22 octombrie a.c., doamna Chantal Moreno a avut o întrevedere cu Prof. univ. dr. ing. Valentin Popa, Rectorul Universității "Ștefan cel Mare" din Suceava, urmată de o prezentare a universității sucevene.
Vineri, 23 octombrie a.c., doamna Chantal Moreno, participă, ca membru de onoare al juriului, la Concursul Europ-Affiche, organizat de Asociația Blijdorp România. Înaltul oaspete participă, de asemnea, la o masă rotundă organizată la Biroul Francez de la Casa Prieteniei. Cu această ocazie, sunt prezentate manifestările găzduite de Biroul Francez de la Suceava, precum și proiectele viitoare.
Sâmbătă, 24 octombrie, înaltul reprezentat al OIF se va afla din nou la Universitatea "Ștefan cel Mare" unde va participa la întâlniri cu studenții de la masteratul francofon cu diplomă dublă de Teoria și Practica Traducerii, cu echipa Colectivului de studii francofone din cadrul USV, urmând apoi să efectueze o vizită la Colegiul "Alexandru cel Bun" din Gura Humorului unde se va întâlni cu inspectorul de limbă franceză din cadrul IJȘ Suceava, prof. Constantin Tiron și profesorii organizatori ai Festivalului-Concurs "Soyons francophones!" .
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie samedi, 20 juillet 2024, 4:14
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro