Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
Legături:
silviu.macovei@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Silviu Nicu Macovei > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Silviu-Nicu Macovei (Grupul parlamentar al PSD)
CNAIR își face treaba DOAR în urma presiunilor publice

Am avut o reacție dură cu privire la lentoarea și întârzierile nejustificate ale guvernării PNL-USR în finanțarea autostrazii Iași – Tg. Mureș (A8). Vineri, 19 martie, pe site-ul oficial Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost postat anunțul de amânare a desemnării câștigătorului licitației pentru proiectarea A8 pentru data de 26 martie 2021. Era ultima dintr-un șir de șase amânări!

Presiunea mediatică, a societății civile și a tuturor susținătorilor celei mai importante investiții din Moldova i-a obligat pe guvernanți să revină în ultimile ore ale zilei și să desemneze în regim de urgență câștigătorul.
Ceea ce s-a întâmplat astăzi este doar meritul celor care nu au cedat nicio secundă în fața promisiunilor false și a păcălelilor liberalilor și useriștilor. Guvernul lui Câțu tocmai ne-a demostrat că este nevoie de presiune publică constantă pentru a-și face treaba. Nu trebuie să cedăm nicio secundă și să fim mereu atenți la mișcările lor. Astăzi mi-a fost clar că A8 se va face doar cu presiunea noastră, a tuturor.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 19 iulie 2024, 19:17
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro