Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
Legături:
silviu.macovei@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Silviu Nicu Macovei > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Silviu-Nicu Macovei (Grupul parlamentar al PSD)
PSD cere alegeri anticipate la Iași!

Avalanșa de probleme în justiție a conducătorilor principali ai județului și municipiului a declanșat stupoare și revoltă printre ieșeni. Situația este fără precedent fiindcă atât președintele de CJ, cât și primarul Iașului sunt inculpați în unul sau mai multe dosare penale.

Disoluția conducerii județului și a municipiului, degringolada de la vârful PNL Iași și „opoziția” eternă a USR trebuie rupte de destinele acestui județ și a municipiului. Este o catastrofă incalificabilă ca la Iași, unde nu avem practic nici un proiect serios în PNRR, să nu existe nici măcar un singur lider care să fie măcar frecventabil, ca să nu mai vorbim de influență la București. Bugetul municipiului Iași este blocat complet, nu are cine să îl voteze. PNL nu poate coexista cu USR, iar PSD nu va vota un buget al unei administrații liberale care nu este capabilă de proiecte majore pentru oraș. Consider că la Iași se impun ALEGERI ANTICIPATE, atât la județ, cât și la municipiu. Ieșenii trebuie consultați fiindcă aceasta nu este o situație obișnuită și nu poate fi decisă unilateral. Este vorba despre destinele multor oameni și tot oamenii trebuie să decidă cine și încotro îi conduce. Sper că de această dată, noi, PSD, vom fi pregătiți să aducem în față oamenii potriviți pentru Iași! Solicit demisia președintelui CJ Iași și a primarului muncipiului Iași, urmate de organizarea alegerilor anticipate!

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 23 iunie 2024, 12:04
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro